sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primar din Gorj, amendat după ce şi-a făcut ziua de naştere la restaurant

Primarul din Băleşti, Mădălin Ungureanu, a fost amendat de Poliţie pentru organizarea unei petreceri la care au participat aproximativ 50 de persoane, printre care s-au numărat primari, politicieni şi şefi de instituţii. Sancțiunea primită de edil a fost de 3.000 de lei.

În seara zile de 14 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, Secţiei 1 Poliţie Târgu Jiu şi jandarmi din cadru IJJ Gorj, au constatat faptul că la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Băleşti este organizat un eveniment privat. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale faţă de organizatorul evenimentului cu amenda în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020“, a transmis reprezentantul Poliţiei Gorj. 

Primarul nu consideră că legea a fost încălcată și susține că nu a fost vorba despre o petrecere, ci despre o întâlnire.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu a fost vorba de o petrecere, ci de o întâlnire cu ocazia zilei mele de naştere, care s-a desfăşurat în comuna Băleşti, la un local. Au fost invitate în jur de 50 de persoane. Capacitatea restaurantului este de 500 de locuri, iar 50 de persoane nu înseamnă nici 30 la sută din capacitatea localului, adică suntem în temeiul legal, în normele emise de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. La ora 22, 00 s-a terminat totul, după care au intervenit cei de la poliţie şi am primit o sancţiune pe care mi-o asum. Mă gândesc să contest amenda în instanţa de judecată. Rămâne de văzut. Nu contează ce invitaţi am avut. Este o problemă strict personală ce persoane au venit. Când a venit poliţia a constatat că nu erau lăutari“, a spus Mădălin Ungureanu, conform adevarul.ro.

Foto: Impact de Gorj

Politica