joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O elevă a Colegiului Tehnic nr.2 din Târgu Jiu a amenințat că se sinucide

Poliția a fost sesizată, luni dimineața, cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, de la Colegiul Tehnic nr.2 din Târgu Jiu, amenința că se sinucide. În momentul în care oamenii legii au fost anunțați, fata s-ar fi aflat pe pervazul sălii de clasă, de unde a și sărit.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă. Tânăra a fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni. S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere.

O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproşat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii şcolii şi gardianului unităţii.  În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii şcolii şi doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spaţiu verde din faţa şcolii.  Sosit de urgenţă   echipajul de la Ambulanţă a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol. A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei şi colegilor acesteia. Din discuţiile purtate cu directorul şcolii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj“, au spus reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica