joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe Calea București! Două autoturisme s-au ciocnit

Accident pe Calea București, la intersecția cu intrarea spre mall. Două autoturisme s-au ciocnit, iar o persoană primește acum îngrijiri în autospeciala SMURD. Poliția dirijează traficul.
Revenim!

„În această seară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Calea București a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în evenimentul rutier a fost implicat un autoturim condus de un tânăr de 25 de ani, din Craiova și un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din comuna Celaru.

În urma evenimentului rutier, femeia de 32 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient și cooperantă. Conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Vinovat ar fi tânărul de 25 ani, care nu ar fi acordat prioritate. Femeia rănită are traumatisme la picioare.

Politica