joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru face bani din fotbal și când pierde jucători!

Deși și-a propus inițial un milion de euro din nimic, patronul CSU Craiova s-ar putea mulțumi și cu 150.000 de euro

Ieri a explodat știrea că Gigi Becali poate da o veritabilă lovitură financiară la început de 2022. Este vorba de vânzarea lui Octavian Popescu, puștiul minune „răpit” din Bănie, de sub privirile pleșuve ale lui Mihai Rotaru. AC Milan este clubul interesat de jucătorul român, iar suma de transfer ar fi pe undeva în jurul a 15 milioane de euro, fapt care l-ar face pe fostul jucător al Craiovei drept cel mai scump transfer din istoria FCSB.  
Nu doar Gigi Becali își freacă mâinile în perspectiva unei eventuale mutări, ci și Mihai Rotaru, care în momentul în care l-a pierdut pe jucător a preferat să vadă jumătatea plină a paharului, ori, mai bine zis acel 1% de pe fundul paharului. Care, în cazul unei vânzări cu 15 milioane de euro ar fi 150.000 euro.
„Am spus clar că e vina staff-ului administrativ, a fost un viciu de procedură. Am auzit că domnul Pițurcă își dorește ca Popescu să se vândă pe 35-40 de milioane pentru a ne băga noi unghia în gât. Nu suntem construiți așa. Noi ne dorim să fie vândut cu 100 de milioane pentru că avem și noi 1% din solidaritate. Am obţine un milion”, a transmis patronul CSU Craiova la DigiSport.
La momentul respectiv, Rotaru a dat vina pe staff-ul administrativ pentru pierderea jucătorului: „Octavian Popescu n-a fost niciodată jucătorul nostru, el a fost împrumutat la Universitatea Craiova cu clauză de cumpărare. Colegii mei de la administrativ au făcut o greșeală birocratică, toată lumea a fost de acord, de la cel mai mic la cel mai mare, că jucătorul merita să rămână la Craiova. Dar nu i s-a făcut contract pe perioada următoare. Era o chestie obligatorie atunci când e vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare. E fals că nu l-am lăsat la națională, nu e vreun club care să facă asta. Nu ai voie să nu lași la echipa națională un jucător convocat în datele stabilite. E vorba de altceva – oamenii de acolo au vrut să-l vadă extra, dar extra noi nu trimitem pe nimeni la astfel de acțiuni”, a spus Mihai Rotaru.

Politica