Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova. Testare gratuită RT-PCR la Spitalul “Victor Babeș”

Publicat

pe

Craiovenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de vineri, 14 ianuarie 2022, gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Testele fac parte din proiectul pe fonduri europene, Combaterea Virusului prin Dotarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Pneumoftiziologie Victor Babeș, proiect ce a fost derulat de unitatea medicală.

Testarea GRATUITĂ pentru Covid-19 se poate efectua zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica, între orele 07:00 și 19:00, fără programare prealabilă, în ordinea sosirii la sediul spitalului din Calea București nr. 64.

De asemenea, testările se pot face până la 1 martie, dar pot continua și după această dată, în funcție de contextul epidemiologic.

Rezultatele (exclusiv în limba română) vor fi disponibile pe suport de hârtie la poarta unității sau electronic, pe o adresă de e-mail, în termen de maximum 24 de ore de la testare, în funcție de numărul de solicitări.

Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova se implică şi mai mult în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus și vine în întâmpinarea nevoilor craiovenilor privind testarea la Covid-19.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.