Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Undă verde pentru administrarea celei de-a patra doze a unui vaccin anti-Covid în Grecia

Publicat

pe

Comitetul Național de Vaccinare din Grecia a dat undă verde administrării celei de-a patra doze a unui vaccin anti-Covid pentru persoanele imunocompromise și cele care suferă de boli cronice grave.

A patra doză a vaccinului anti-Covid va fi administrată după a treia și va fi considerată un „booster” pentru cei imunocompromiși sau grav bolnavi.

Experții Comitetului Național de Vaccinare de la Atena au declarat că doza 4 va oferi o protecție sporită acestor persoane aflate în categoriile de risc pentru a dezvolta forme grave ale COVID-19.

Rata de vaccinare anti-Covid din Grecia rămâne în continuare sub media Uniunii Europene, doar 66,3% din populația totală a Greciei vaccinându-se cu schema inițială de două doze a unui vaccin anti-Covid în timp ce 35,3% din locuitorii țării au primit a treia doză „booster”.

Un studiu pe scară mică efectuat recent în Israel sugerează că doza 4 ar putea mări de cinci ori nivelul anticorpilor față de coronavirus, scrie hotnews.ro

Autoritățile israeliene au aprobat administrarea celei de-a patra doze pentru persoanele imunocompromise la sfârșitul anului trecut.

La începutul lunii ianuarie administrarea sa a fost extinsă și pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani și personalul medical.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.