vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean a încercat să se sinucidă când a văzut factura la energie electrică

Un bărbat din Turburea, Gorj, a încercat să îşi pună capăt zilelor când a văzut factura la energie electrică, în valoare de 700 de lei. Primarul comunei, Ion Bîrcă, spune că familia din care provine bărbatul trăiește dintr-un ajutor social, de aproximativ 600-700 de lei lunar.

„M-a sunat copilul lui la telefon, să vin repede că tatăl lui a vrut să se omoare, că sunt facturile prea mari. I-am spus să stea liniştiţi. Aveam un centru de permanenţă în localitate. Am mers acolo şi am luat cu mine un cadru medical şi am mers la locuinţa bărbatului. Era în pat culcat. Era înţepat în abdomen în partea dreaptă. Avea o înţepătură de cuţit. Nu a fost nevoie să chem ambulanţa. Soţia nu l-a lăsat. L-a ţinut soţia de mână. Poate că, altfel, era mult mai grav. Omul era disperat. Nu ştia cum să îşi plătească facturile”, a povestit primarul, potrivit adevarul.ro

Bărbatul care ar fi vrut să îți pună capăt zilelor are vârsta de 44 de ani. Acesta este bolnav şi nu poate să muncească

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Primeşte fiecare 120 lei, ajutorul social, la care se adaugă alocaţiile copiilor. Banii sunt total insuficienţi pentru a face faţă nevoilor. Are doi copii, unul are doi ani, iar celălalt este în clasa a V-a. Au nevoie de îmbrăcăminte, de rechizite, de mâncare şi de plata utilităţilor. Normal că banii nu le ajung. Se trăieşte foarte greu mai ales după aceste scumpiri“, a mai precizat primarul din Turburea.

foto: playtech.ro

Politica