Sindicatele din educație reiau protestele

Federațiile sindicale din învățământ anunță că joi reiau protestele, atât la Guvern cât și la sediile PSD și PNL, față majorarea salarială de doar 4%.

Potrivit unui comunicat de presă, pe 13 ianuarie 2022, începând cu ora 10.00, 100 de persoane vor protesta în Piața Victoriei, iar, de la ora 11.30, vor picheta sediile principalelor partide politice – PSD și PNL.

„Nu va începe greva generală pe 10 ianuarie, pentru că pentru o asemenea acțiune este nevoie de mobilizare, iar oamenii au fost în concediu, în ultima perioadă. Noi vrem să continuăm dialogul cu Guvernul, însă, ne-am dori să nu ne mai trateze cu indiferență. Așadar, nu va fi grevă generală pe 10 ianuarie, însă aceasta e tendința. Ne îndreptăm spre o grevă generală, dar, în acest moment, nu știm când va începe”, declara Simion Hăncescu, președintele FSLI, pentru educațieprivată.ro, în urmă cu o săptămână.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În comunicatul transmis, sindicatele anunță că fac un nou referendum privind declanșarea grevei, deși un astfel de referendum la finalul lunii decembrie arăta o intenție de aproape 70% a profesorilor de a intra în grevă, scrie hotnews.ro

Populare

Recomandări

USR și PMP negociază o alianță de dreapta ca alternativă la coaliția PSD-PNL

Liderii USR și PMP, Cătălin Drulă și Eugen Tomac,...

Șpaga „verde”. Un subofițer ISU și un inspector ITM, la judecată

Un subofițer de la ISU Dolj și un inspector...

A dispărut Tiligrama! Ați văzut-o?

Polițițtii doljeni caută o tânără în vârstă de 17...

FCU Craiova pierde un jucător important: „Am trăit multe momente frumoase pe teren”

Jeremy Huyghebaert și-a anunțat despărțirea de FCU Craiova. Fotbalistul...