vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist din Târgu Jiu filmat în timp ce lovește un bărbat

Un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu a fost filmat în timp ce loveşte un bărbat chiar în locuinţa acestuia. Imaginile au început să circule pe reţelele de socializare, după ce femeia care se afla în casă a filmat toată scena şi a început să ţipe. Conducerea Poliţiei Gorj a dispus efectuarea de cercetări, notează adevarul.ro.

Potrivit IPJ Gorj, totul ar fi pornit după ce polițiștii au fost sesizaţi de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, prin apel 112, cu privire la faptul că a avut o altercaţie cu un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi a fost ameninţat de către acesta cu acte de violenţă.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunităţii, iar din verificările efectuate a reieşit faptul că în faţa unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani. În timpul altercaţiei aceştia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere. Ulterior, agresorul a revenit la faţa locului cu un dispozitiv cu electroşoc şi l-a ameninţat pe bărbat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare“, informează oamenii legii. Bărbatul acuzat de agresiune a plecat de la faţa locului, iar poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acestuia, unde a avut loc incidentul pentru care polițistul este acuzat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ Gorj a anunțat că au fost demarate verificări pentru a se stabili modul în care au acționat polițiștii: „În ceea ce priveşte imaginile apărute,  cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări. Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliţiei pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însa a refuzat. În continuare se continuă verificările pentru lămurirea tuturor aspectelor“, a mai spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj, conform sursei citate.

foto: captura video

Politica