vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. 10 accidente din cauza poleiului

Din pricina poleiului generat de vremea rece din ultima perioadă, în ultimele 24 de ore, în județul Olt au avut loc mai multe evenimente rutiere. Conform IPJ Olt, din cele 10 incidente din ultima zi, 9 au fost minore și s-au soldat doar cu pagube materiale. Astfel, miercuri dimineața a fost înregistrat un eveniment în urma căruia un tânăr de 20 de ani din Balș a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce autoturismul acestuia a părăsit partea carosabilă.

„Pe raza județului Olt au fost sesizate 10 evenimente rutiere, pe raza localităților Caracal, Drăgănești-Olt (2), Valea Mare, Brebeni, Călui, Oboga, Curtișoara și Baldovinești. Din acestea, 9 au fost soldate doar cu pagube materiale. Totodată, în această dimineață, în jurul orei 04:30, pe Drumul Județean 643A, între localitățile Balș și Baldovinești, un autoturism a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Balș, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Bals. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, conform IPJ Olt.

Având în vedere vremea rece din această perioadă, polițiștii țin să reamintească măsurile pe care conducătorii auto trebuie să le ia, pentru evitarea incidentelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Având în vedere că la această oră, sunt semnalate precipitații sub formă de burniță, care favorizează depunerea de polei pe mai multe artere rutiere de pe raza județelui Olt, carosabilul fiind alunecos, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Politica