sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. 8 permise auto și sancțiuni de 24.000 de lei, în 24 de ore

În ultima perioadă de timp IPJ Mehedinți comunică public doar munca polițiștilor de la rutieră, de parcă numai acest serviciu din cadrul unității ar lucra, iar restul n-ar face nimic.
Concret, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier din IPJ Mehedinți au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.
Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate, constatând 88 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, au fost sancţionaţi 18 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 10 şoferi care nu au purtat centura de siguranţă.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 24.000 lei.
Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 8 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Politica