joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lovitură pentru Reghe: titular al CSU Craiova, suspect de ruptură de ligamente!

Victoria la scor cu Paksi pare a fi plătită scump de gruparea olteană, care nu știe încă dacă va conta sau nu pentru restul sezonului pe un om de bază.

CSU Craiova a învins cu 5-2 gruparea maghiară Paksi în primul joc din 2022, însă succesul pare a avea costuri neașteptat de mari. Astfel, Lyes Houri a ieșit de pe teren accidentat. Francezul a efectuat investigații suplimentare în cursul zilei de luni, iar primele vești nu sunt deloc bune. Este suspect de ruptură de ligamente încrucișate și riscă să rateze toate meciurile din actualul sezon competițional, după cum anunță Fanatik.  
Lovitura e cu atât mai mare cu cât fotbalistul tocmai ce fusese cumpărat de Mihai Rotaru de la formația MOL Fehervar pentru 700.000 de euro, după ce în 2021 jucase sub formă de împrumut în Bănie. În urmă cu nicio săptămână, Lyes Houri se declara extrem de încântat că evoluează la CSU Craiova, echipă pregătită de Laurențiu Reghecampf.
„Am știut unde vin când am semnat pentru Universitatea Craiova. Știam acest club înainte, am jucat contra Universității Craiova când eram la Viitorul. Cunoșteam faptul că este unul dintre cele mai mari cluburi din România, cu suporteri mulți şi de aceea am ales să joc la această echipă. Eu cred că m-am adaptat bine la echipă şi cred facem o treabă bună împreună, cu mine, cu ceilalţi jucători și cu acest staff tehnic. Cu toții suntem prieteni în lot, dar cei mai buni prieteni ai mei sunt Matteo Fedele și Antoine Conte”, declara Lyes Houri. 
CSU Craiova va disputa astăzi un nou meci de verificare, în compania formației norvegiene Raufoss.

Politica