joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Un tânăr a intrat cu mașina intenționat, într-un alt autoturism

Update: În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de tânărul în vârstă de 21 de ani, fiind continuate cercetările.

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Dobrosloveni, Olt a întrat intenționat cu mașina, în repetate rânduri într-un alt autoturism în care se aflau 3 persoane. Se pare că incidentul ar fi pornit după o altercație într-o parcare, între tânăr și șoferul celeilalte mașini, un bărbat de 64 de ani, din aceiași localitate.

„În data de 11 ianuarie a.c., la ora 13:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în zona Liceului Tehnologic ”Dimitrie Petrescu” din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, ocazie cu care au identificat 2 autoturisme avariate și mai multe persoane. Din primele verificări, s-a constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, într-o parcare, din curtea liceului mai sus menționat, ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, tânărul, ar fi intrat, intenționat, în repetate rânduri, cu autoturismul său, într-un alt autoturism, ce aparține bărbatului în vârstă de 64 de ani, și în care bărbatul se urcase împreună cu alte 2 persoane”, conform IPJ Olt.
În urma incidentului au fost provocate doar pagube materiale, persoanele implicate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
„În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, iar polițiștii au condus persoanele implicate la sediul unității de poliție, pentru continuarea cercetărilor.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările.
Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale. De asemenea, tânărul a depus plângere scrisă împotriva bărbatului, în vârstă de 64 de ani, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal efectuează verificări cu privire la stabilirea modalității de acces a autoturismelor, dar și a persoanelor implicate, în curtea unității de învâțământ”, au adăugat reprezentanții IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica