joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Roman, atac la Reghe: „N-am primit nicio șansă!”

Atacantul craiovean s-a despărțit de gruparea olteană și a semnat cu Botoșaniul lui Marius Croitoru

Mihai Roman a încheiat conturile cu echipa lui Mihai Rotaru. După patru ani petrecuți în Bănie, între care mai bine de doi ani cu probleme cardiace care au făcut imposibilă prezența pe gazon, vârful crescut în Bănie s-a despărțit de CSU Craiova. Înainte de plecare a aruncat câteva săgeți spre Laurențiu Reghecampf, considerând că antrenorul nu i-a acordat șanse să-și arate calitățile, cu excepția celor 30 de minute cât a fost folosit în meciul de la Baia Mare, din Cupa României.

„La Craiova a fost un ciclu de patru ani, care tocmai s-a încheiat. Chiar dacă nu a fost așa cum mi-aș fi dorit, nu îmi pare rău că am ales să plec din Olanda și să vin în România. Lucrul de care îmi pare cel mai rău este că nu am reușit să fiu campion. Conducerea și-a făcut datoria față de mine și m-au tratat exemplar cei de acolo, însă după revenirea mea nu am primit aproape nicio șansă. Au fost doar 30 de minute în Cupa României și de asta am ales să încheiem pe cale amiabilă”, a spus Mihai Roman, potrivit Prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu s-a uscat bine cerneala de pe contractul de reziliere cu CSU, iar Mihai Roman și-a găsit rapid echipă. A semnat deja cu FC Botoșani, unde a mai jucat, în sezonul 2018 – 2019, sub formă de împrumut de la CSU Craiova.

Politica