vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează cursuri gratuite de limba engleză

 Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner, organizează în perioada 01.02.2022 – 26.04.2022 cursuri gratuite de limba engleză, nivel începător și B1.

 Cursurile se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25 – 55 de ani. Trainerul cursului va fi doamna dr. Ana Maria Demetrian, lector univ. dr. la Facultatea de Litere din cadrul Universității din Craiova și trainer în cadrul centrului de limbă engleză „Professor A’s International Academy”, pe care îl conduce. Întâlnirile vor avea loc în fiecare marți, la ora 17.30, pe platforma online Zoom.

Înscrierile pentru cursul de limba engleză vor avea loc în perioada 12.01.2022 – 27.01.2022, în limita a 30 de locuri. Înscrierile se pot face telefonic, la Secretariatul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, la numărul de telefon 0251/ 532 267, la secția American Corner Craiova, interior 110, la sediul bibliotecii, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, sau la adresa de mail: [email protected]. În momentul înscrierii, doritorii trebuie să ofere următoarele informații: nume și prenume, număr de telefon, adresa de mail, precum și opțiunea nivelului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Cursul de limba engleză pentru adulți este susținut financiar din grantul oferit de Ambasada Statelor Unite la București, în baza parteneriatului încheiat cu Consiliul Județean Dolj și Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”.

Prin organizarea programelor de educație continuă, ne dorim să venim în ajutorul persoanelor adulte dornice să deprindă cunoștințe de limba engleză, să își dezvolte abilitățile de comunicare, să cunoască bazele gramaticii limbii engleze.

 La finalul programului, cursanții vor putea înțelege informații de bază, îndrumări simple, cuvinte și expresii uzuale, vor stăpâni trei timpuri verbale: prezent, trecut și viitor, conceptul de articole, substantivul, numeralul și pronumele, vor avea capacitatea de a construi propoziții simple sau un text scurt și de a răspunde la întrebări simple.

Politica