sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr a intrat cu mașina în Parcul Municipal „Constantin Brâncuși”

Polițiștii locali din Târgu Jiu au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2500 lei, un tânăr de 29 ani. Acesta a pătruns voluntar cu autovehiculul în Parcul Municipal „Constantin Brâncuși”.

„Agenții aflați în Parcul Central în scopul protejării integrității operelor brâncușiene, au intervenit, de îndată, pentru a lua măsurile legale ce se impun față de conducătorul auto care a pătruns ilegal pe aleea principală din parc”, au spus polițiștii locali.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii locali au solicitat sprijinul organelor abilitate pentru continuarea verificărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Rutier au depistat în trafic, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat. Totodată, poliţiştii au procedat la testarea tânărului cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă acest drept şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Politica