vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi „grei” ai CSU pot ajunge la o rivală!

Nu sunt buni pentru Reghe, dar se anunță soluții ideale pentru Rapid, echipă ce trage la play-off.

Laurențiu Reghecampf a stabilit „lista neagră”, cu jucătorii pe care-i vrea cât mai departe din Bănie. Pe aceasta se află Bălașa, Ivanov, Fedele și Mihai Roman. Fundașul central adus de la FCSB, Mihai Bălașa, a negociat cu Chindia Târgoviște, dar banii ceruți de jucător nu s-au mulat pe grila salarială de care dispune Emil Săndoi, așa că mutarea a picat. În cele din urmă, Bălașa a intrat în atenția lui Rapid București. Alături de fundaș, ar putea ajunge în Giulești și Alexandru Mateiu, dar nu acum, ci în vară, când îi expiră contractul cu CSU Craiova.
În cazul lui Mateiu, orice mutare este mai degrabă imposibilă până în vară, când acestuia îi expiră contractul. Și asta pentru că, în iulie 2014, atunci când a fost transferat de la Brașov la Craiova i-a fost trecută o clauză în acordul dintre cluburi. Potrivit acesteia, în cazul în care jucătorul este transferat ori împrumutat pe perioada contractului, atunci brașovenii trebuie să încaseze încă 350.000 de euro de la gruparea din Oltenia.
„Atât eu, cât și băieții, cred că suntem pregătiți să începem asaltul către play-off. Asta ne dorim cu toții, chiar dacă obiectivul a fost altul la începutul campionatului. Nu știu cum o să fie în play-off, că n-am ajuns niciodată. Aceștia suntem, poate vor mai veni maximum doi-trei jucători. Cred că avem un lot destul de bun. Ne mai trebuie doi-trei jucători pentru a acoperi anumite lipsuri numerice”, a spus Miță Iosif, antrenorul Rapidului, la plecarea în Antalya.
Mateiu și Bălașa sunt jucători cu care, de altfel, Laurențiu Reghecampf a intrat în conflict, el excluzându-i pe cei doi din lot înaintea unui meci cu CFR Cluj, la finalul lunii septembrie.
„Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR, din motive pe care le-am transmis, dar nu pe termen lung”, declara atunci Laurențiu Reghecampf. Din acel moment, doar Bălașa a mai prins minute în tricoul oltenilor.
Este plauzibil ca Mihai Rotaru să-l cedeze pe Bălașa gratis, doar să scape de salariul acestuia, care ar trebui plătit până în vara lui 2023, cât timp mai are contract cu gruparea alb-albastră.
Nici Bălașa, pus pe lista neagră, nici Mateiu, depistat în ultima clipă cu Covid-19, nu au făcut deplasarea în Antalya, cu echipa.

Politica