vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Daniela Barbu a fost învestită oficial în funcția de prefect de Dolj

Noul prefect de Dolj, Daniela Barbu, a fost oficial învestit în funcție în cadrul unei ceremonii susținute joi la Instituția Prefectului din județ. Alături de Daniela Barbu, au mai depus jurământul și noii subprefecți, Nicușor Roșca și Venera Popescu.

Noul prefect de Dolj, viceprimar al Craiovei până de curând, a vorbit despre importanța jurământului depus, despre experiența vastă și nevoia de colaborare.

„Jurământul pe care l-am depus astăzi mă onorează dar mă și responsabilizează față de guvernul României, față de locuitorii acestui județ. În decursul anilor am mai ocupat funcții de demnitate publică cu reprezentare în afara țării, dar acum sunt în fața dumneavoastră ca reprezentat al guvernului în teritoriu. Mă voi ocupa de tot ceea ce înseamnă punerea în aplicare a programului de guvernare. Mă bazez pe sprijinul tuturor celor care lucrează în Instituția Prefectului. Vreau să căutăm și să rezolvăm problemele oamenilor. Aștept colaborare, implicare, bună credință și empatie”, a declarat noul prefect de Dolj, Daniela Barbu.
Fostul prefect, Nicușor Roșca, a fost învestit în funcția de subprefect, acesta vorbind la rândul lui despre reușitele din timpul mandatului de prefect și importanța continuității.
„Astăzi am depus jurământul ca subprefect al județului Dolj, o funcție importantă, care mă onorează și mă responsabilizează. Îmi doresc să formăm o echipă, să atragem cât mai multe proiecte de la guvern și cât mai mulți bani pentru locuitorii acestui județ. Vreau să mulțumesc colaboratorilor mei, celor care au dovedit profesionalism și responsabilitate: M.A.I., I.S.U., primării, spitale, jandarmerie și așa mai departe. Urez succes doamnei prefect”, a spus Nicușor Roșca.
La ceremonie a participat și Venera Popescu (Asociația Macedonenilor din România), care a fost, de asemenea, învestită în funcția de subprefect. Aceasta a ținut să sublinieze lipsa de experiență instituțională dar și avantajele cu care vine în această funcție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu am o experiență instituțională vastă sau aproape spre deloc, am fost 4 ani parlamentar reprezentând etnia macedoneană în parlament. Vin după 25 de ani cu profesia de economist în mediul privat. Consider că activitatea mea va fi foarte utilă și prin funcția mea de economist în mediul privat, știind cât de importantă va fi digitalizarea în programul de guvernare, dar și fiind cetățeanul de rând care bate la poarta instituțiilor pentru rezolvarea problemelor adminsitrative”, a declarat subprefectul de Dolj, Venera Popescu.

Politica