sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un doljean a condus o mașină fără permis și sub influenţa băuturilor alcoolice

Un doljean, în vârstă de 40 de ani, este cercetat de poliţişti după ce a condus o mașină fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

„Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Ciupercenii Noi și Postului de Poliție Poiana Mare au oprit pentru control pe strada Şcolii, din comuna Ciupercenii Noi, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Politica