joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Napoli, ținta ironiilor după ce a revenit a opta oară la Mititelu: „Pentru primele de instalare!”

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli este strâns legată de Adrian Mititelu, pentru care a fost mai mereu mantaua de vreme rea.
FCU Craiova a reușit să urce progresiv din liga a patra până în prima, însă odată ajunsă în Liga 1 nu s-a simțit tocmai confortabil. Șocul a fost mare pentru patron, care nu a găsit antrenorul potrivit, schimbând până acum nu mai puțin de 3 principali: Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, pentru a se întoarce la Nicolo Napoli, cel care a răspuns totodată prezent la apelul lui Adrian Mititelu.
Prezent în studioul DigiSport, Gabi Balint a ironizat comeback-ul lui Napoli. Fostul atacant al naționalei României și antrenorul cu care CSU Craiova a promovat în prima ligă a glumit, spunând că italianul s-ar fi întors pentru primele de instalare. El a mai spus că e posibil ca Mititelu să nu-și fi dat încă seama de valoarea tehnicianului italian.
„Mă gândeam de câte ori au divorțat și s-au recăsătorit Richard Burton și Elizabeth Taylor. I-a depășit Nicolo Napoli. Poate s-a întors de atâtea ori și pentru primele de instalare. Nu mai știi când a fost bun și când a fost slab. Înseamnă că cei de la U Craiova 1948 nu s-au convins încă dacă este un antrenor bun sau nu”, a spus Balint, la Fotbal Club.
Flavius Stoican, antrenor demis de Mititelu, după o lună, a comentat și el revenirea lui Napoli pentru a opta oară: „Am citit în ziar. Până la urmă e meseria omului. A acceptat să revină, ce pot să zic? De opt ori, asta este, dacă el a considerat că e mai bine, că-l poate face pe patronul clubului să gândească altfel fotbalul. Niciodată să nu spui niciodată, eu am plecat de acolo, mi-am strâns mâna cu patronul, dar nu mi-a fost ușor să plec acasă după trei săptămâni, mai ales că am avut rezultate. Patru puncte în trei meciuri, eu spun că a fost bine. Dar a spus, ‘hai, du-te! Bine’”.
De altfel, și clubul oltean a dat un comunicat în care susține negru pe alb că Nicolo Napoli ar munci „la negru” la echipa lui Mititelu. „Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de față un contract cu gruparea alb-albastră”, se arată în comunicatul clubului patronat de Adrian Mititelu.

Politica