marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drum plin de gropi din Gorj, reparat de un antreprenor şi de localnici

Un tânăr antreprenor din judeţul Gorj a reuşit să pună pe picioare o afacere în domeniul turistic, în comuna Bumbeşti Piţic. Este vorba despre Alex Ducu, cel care a luat iniţiativa şi a reparat, cu ajutorul mai multor săteni, drumul plin de gropi, care duce la „Căsuţa răsturnată“ din satul Ponoare.

„Căsuţa răsturnată“ din satul Ponoare a fost vizitată de mulți turiști în ultima perioadă, dar aceștia s-au plâns de faptul că drumul este plin de gropi. Tânărul antreprenor spune că a apelat la Primăria localităţii Bumbeşti Piţic, dar s-a văzut nevoit să se implice personal în repararea drumului.

„În urma mai multor cereri de la turiştii care ne-au călcat pragul pe data de 1-2 ianuarie, referitor la drumul de acces care pleacă de la căsuţa răsturnată până la pădurea colorată, care, în urma ploilor şi a topirii zăpezii, pe ambele părţi ale drumului au apărut gropi şi de 25-30 cm, având în vedere faptul că drumul, în acea, zona are o lăţime foarte mică şi era aproape imposibilă trecerea a două turisme unul pe lângă celălalt, în data de 3 ianuarie m-am simţit nevoit să sun la primărie şi să cer ajutor pentru remedierea acestei probleme, în jurul orei 8.00. La ora 9,00, responsabilii primăriei au venit şi ne-au spus că se vor ocupa şi de drumul nostru în cel mai scurt timp, doar că mai au o problemă de rezolvat la Cârligei, după care vor lua măsurile necesare în ceea ce priveşte drumul nostru. Eu m-am simţit nevoit să sun 2-3 persoane din sat, pentru a împrăştia noi materialul în mod voluntar (consider că dacă fiecare cetăţean ar lua acest lucru drept exemplu, nu ar mai exista nicio groapă în comună). Specific că pentru remedierea problemei a fost nevoie de câteva camionete de material, iar cei care cunosc situaţia vor putea observa cu lejeritate, o schimbare în bine în ceea ce priveşte drumul, nefiind vorba de însuşirea materialului în scopuri proprii cum s-a speculat. Voluntarii Robert, doamna Vladu, Sopanda, Lutan Ionuţ, Dan, Romica Mazilu“, a povestit Alex Ducu, pe pagina sa de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica