vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilul căzut de la etaj, în Vâlcea, internat la Craiova

Copilul de 7 ani din Vâlcea, al cărui tată s-a aruncat cu el în brațe de la etajul 4 miercuri, a fost internat la Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Craiova. Minorul este stabil șii cooperant, având traumatisme de coloană și fracturi costale, conform reprezentanților SCJU Craiova.

„Copilul a fost transferat la spitalul nostru de la Spitalul Judetean de Urgenta Rm. Valcea in cursul noptii precedente. A primit ingrijiri medicale de terapie intensiva in cursul noptii, dimineata fiind transferat in Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrica unde continua sa primeasca ingrijiri si tratament de specialitate. Este constient, cooperant, stabil hemodinamic. Prezinta traumatism de coloana cervicala si traumatism toracic cu fracturi costale, prin precipitare”, a declarat Cristiana Geormăneanu, director medical SCJU Craiova.

Reamintim că un bărbat de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 cu fiul său în brațe. În urma evenimentului, bărbatul a decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica