vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANCAAR Craiova, 19 ani de activitate pentru copiii și tinerii cu autism!

ANCAAR Craiova sărbătorește miercuri, 12 ianuarie, 19 ani de activitate în slujba tinerilor și copiilor cu autism. Totul a început în 2003, mai precis pe 15 ianuarie 2003, când lua ființă asociația de părinți (cu copii cu autism).

Cei trei membri fondatori au fost dr. Carmen Alexiu, psiholog Luminița Sandu și Silvia Bulugea. La înființare, asociația a beneficiat de sprijinul Mitropoliei Olteniei și al arhiepiscopului Nicodim Gorjeanul, care este și membru de onoare. MLC Italia, prin Antonio Constanzo, a sponsorizat ani de-a rândul ANCAAR Craiova.

Anii au trecut, primii copii au devenit tinerii de azi (Bogdan Sandu, Andrei Alexiu ș.a.) și centrul de zi are astăzi un sediu spațios, 5 angajați cu normă întreagă, săli de terapie, bucătărie proprie și se poate mândri că oferă, cu bune rezultate, terapii de specialitate unui grup de copii și tineri cu autism. De curând, tinerii din centru, sub conducerea lui Chef Bobo (Bogdan Sandu) și sub îndrumarea terapeuților, reușesc să pregătească produse de patiserie bine apreciate de către comunitatea craioveană. Cei 19 ani de activitate vor fi sărbătoriți la sediul ANCAAR Craiova pe 12 ianuarie 2022.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica