marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

125 din cei 179 de pasageri dintr-un avion care a decolat din Milano, testați pozitiv cu COVID-19

125 de pasageri care au sosit în orașul Amritsar, din nordul Indiei, cu un zbor charter din Italia, au fost testați pozitiv pentru Covid-19.

Toți vor fi plasați în izolare, au anunțat autoritățile medicale. În total, în cursa care a decolat de la Milano, în cursul zilei de miercuri, se aflau 179 de pasageri.

Copiii și bebelușii care călătoreau cu avionul au fost scutiți de testarea pentru Covid-19. Astfel, din cei 160 de pasageri testați, 125 au avut rezultat pozitiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imaginile transmise de televiziunile locale arătau o coadă mare de ambulanțe în fața aeroportului. Acestea au preluat pasagerii infectați ți i-au transportat în zona de izolare.

India a anunțat joi peste 90.000 de cazuri de COVID-19, o creștere de aproape șase ori în ultima săptămână, creștere despre care experții cred că este alimentată de varianta Omicron.

Țara a înregistrat 325 de decese în 24 de ore, dar doar unul a fost legat de Omicron, spun oficialii.

De asemenea, aceștia mai spun că varianta Omicron este tulpina predominantă acum în orașele indiene și că aglomerațiile și adunările publice ar trebui evitate, scrie digi24.ro

India a înregistrat până acum peste 35 de milioane de cazuri de Covid și aproximativ 482.000 de decese.

Politica