joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la balcon cu fiul său în brațe

Un bărbat de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea a murit miercuri, după ce s-a aruncat de la balcon cu fiul său de 7 ani în brațe. Bărbatul împreună cu minorul ar fi căzut de la etajul 4 al blocului în care locuiau.

Conform agerpres.ro, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Vâlcea au precizat că au fost anunţaţi de incident prin 112, bărbatul decedând ulterior la spital, unde a fost transportat alături de fiul său, ambii având multiple traumatisme.

Miercuri în jurul orei 16,00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, şi copilul său minor, în vârstă de 7 ani. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform gazetavalceana.ro bărbatul ar fi șofer de TIR și locuia în blocul de pe strada Cocorilor cu o asistentă de la Spitalul Vechi. Copilul, conform surselor noastre, este al partenerei sale. Motivele pentru care a ales să facă acest gest necugetat nu se știu, oamenii vorbesc însă despre anumite probleme de ordin psihic.

Politica