vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hotărâre de Guvern: Daniela Barbu este noul prefect al judeţului Dolj!

Daniela Barbu este noul prefect al judeţului Dolj. Numirea a fost anticipată încă de la finalul anului trecut. Aceasta a devenit oficială începând de astăzi, 5 ianuarie, odată cu aprobarea hotărârii de Guvern.

Ședinţa de Guvern a început de la ora 11.00 când premierul Nicolae Ciucă a semnat mai multe numiri de prefecţi, subprefecţi, secretari şi subsecretari de stat. Majoritatea au fost de la PSD. La fel s-a întâmplat şi în Dolj, Daniela Barbu fiind numită prefect al judeţului, conform unei hotărâri de Guvern.

La finalul anului 2021, Barbu demisiona din funcţia de viceprimar al Craiovei. Ea a ocupat această funcție o dată cu preluarea mandatului de primar al Craiovei de către Olguţa Vasilescu (noiembrie 2020), iar acum a fost avansată la conducerea Instituţiei Prefectului judeţului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul prefect, liberalul Nicuşor Roşca, a devenit subprefect, iar celălalt post de subprefect de Dolj a revenit Venerei Popescu (Asociația Macedonenilor din România), susținută de PSD. Prin hotărâre de Guvern, a fost revocat din funcţia de subprefect şi Flavius Sirop (PNL).

Hotărârea AICI

Politica