vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a început curățenia de iarnă: 4 dintr-o lovitură!

Reghe a plecat cu Brășfăleanu și Bunea în cantonamentul din Antalya: 29 pentru locul 3 și Cupă.

CSU Craiova a efectuat ieri dimineață un antrenament de reacomodare la efort, apoi, de la ora 15, a decolat spre Turcia, acolo unde juveții se vor antrena până la data de 20 ianuarie. Ca de fiecare dată, lotul alb-albastru este înțesat cu numeroși jucători de la echipa a doua a clubului, cei care ar putea face pasul spre prima garnitură.
Lista jucătorilor care au făcut deplasarea în Antalya: Mirko Pigliacelli, David Lazar, Denis Rusu, Alexandru Bunea, Nicușor Bancu, Denis Benga, Marius Constantin, Ionuț Mitran, Paul Papp, Vladimir Screciu, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Bogdan Brășfăleanu, Mihai Căpățînă, Alexandru Crețu, Lyes Houri, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, David Sala, Ionuț Vînă, Gustavo Di Mauro, Ștefan Baiaram, Ante Roguljic, Alberto Călin, Alexandru Cîmpanu, Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic și Atanas Trică-Balaci.
În charter-ul de Antalya nu s-au regăsit Valerică Găman și Antoine Conte, ambii cu probleme medicale. Dar se remarcă și absența altor patru jucători, cărora conducerea clubului le-a pus în vedere să-și caute echipe, iar dacă nu găsesc se pot pregăti cu echipa secundă a oltenilor. Este vorba de Bălașa, Ivanov, Fedele și Roman.
Fundașul Mihai Bălașa (26 de ani) mai are contract cu CSU Craiova până în vara anului 2023. A jucat în 12 meciuri în acest sezon și a înscris un gol, în Cupa României. Închizătorul bulgar Antoni Ivanov (26 de ani) este în ultimele șase luni de contract. A jucat în 9 meciuri în sezonul 2021-2022. Și mijlocașul elvețian Matteo Fedele (29 de ani) mai are contract cu CSU până în vara anului 2022. În acest sezon, a jucat în 12 meciuri. Atacantul Mihai Roman (29 de ani) este în ultimele șase luni de contract și a avut probleme serioase la inimă, care l-au făcut indisponibil aproape 2 ani. În acest sezon, a bifat doar 32 de minute pentru echipă, în Cupă.
În stagiul din Antalya, CSU Craiova are programate 3 jocuri amicale. Doi dintre adversari au fost deja stabiliți:
9 ianuarie: CSU Craiova – Paksi FC (Ungaria)
14 ianuarie: CSU Craiova – FC Baník Ostrava (Cehia)
16 ianuarie: adversarul va fi anunțat ulterior
Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar CSU Craiova are meci cu Rapid, pe 22 ianuarie, în Bănie.

Politica