vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Motru, fără căldură și apă caldă în prima zi a noului an

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit în Motru, județul Gorj, în prima zi a noului an. Motivul: situația gravă privind alimentarea cu agent termic și apă caldă a populației din orașul cu 20.000 de locuitori. Prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook, primăria susține că este „un sabotaj” al celor de la Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă.

„De două zile, orașul nu are căldură și apă caldă din motive subiective. După defectarea unei pompe pentru păcură a urmat arderea unor garnituri, defectarea unui motor, verificarea traseului de păcură și iar defectarea altei pompe.Toate aceste aspecte au fost consemnate în rapoartele de lucru ale Poliției Locale, care a verificat periodic la fața locului. Putem vorbi de neglijență, lipsă de profesionalism, chiar o încercare de a sabota activitatea, aspect care a degenerat, toate acestea fiind cauza unui management defectuos”, se notează în comunicatul Primăriei Motru, potrivit libertatea.ro

Autoritățile locale susțin că „aprovizionarea cu păcură a fost făcută strict de către UATAA, care verifică calitatea și cantitatea, la fel și pentru cărbune. Chiar dacă o parte din muncitori sunt la serviciu prin rotație, nu au găsit soluția și defectul pentru repornirea Uzinei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comitetul pentru Situații de Urgență a comunicat că a luat act de problemă, urmând ca primarul municipiului să informeze Prefectura și alte instituții despre situația fără precedent și despre soluțiile identificate.

Politica