vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a stabilit planul în mercato și noile obiective ale echipei!

Patronul CSU Craiova consideră că ratarea participării în play-off ar fi un dezastru managerial

Seria de 7 meciuri fără victorie l-a determinat pe Mihai Rotaru să schimbe obiectivele echipei pe care o patronează din mers. El își asumă o eventuală ratare a play-off-ului, catalogând-o drept „un dezastru managerial”. Patronul CSU Craiova l-a reconfirmat pe Laurențiu Reghecampf în funcție, punând rezultatele proaste în seama ghinionului. Însă a subliniat că dacă echipa nu-și revine și nu acumulează puncte poate chiar să pice în B.
„Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova. Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.
Omul care taie și spânzură la clubul din Bănie a vorbit și despre campania de achiziții. El a spus că vizează trei posturi: un fundaș central, din cauza accidentării lui Găman, un închizător și o extremă: „Nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm. Noi aducem pentru a întări echipă. Ne uitam după jucători și dacă eram pe primul loc. Vrem să acoperim două-trei posturi. Vrem să progresăm, să fim mai buni, strategia noastră nu s-a schimbat pentru că suntem pe locul cinci. Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv. Dar important este un fundaș central, pentru că Găman este accidentat. Îl apreciem pe Celea de la Târgoviște, dar nu facem transferuri prin presă. Nu discutăm despre jucători aflați sub contract, nu vom discuta niciodată aspectele astea”.
Chiar dacă echipa a înregistrat rezultate mult sub așteptările patronului, ce-și propusese la început de stagiune campionatul, acesta nu a făcut rabat la cheltuieli, și-și va trimite jucătorii într-un cantonament de 5 stele în Belek, Antalya. Deja s-au stabilit și două dintre meciurile de verificare care se vor disputa pe tărâm turcesc: pe 9 ianuarie cu Paksi FC (Ungaria), pe 14 ianuarie cu FC Banik Ostrava (Cehia), urmând ca la data de 16 ianuarie să se dispute un al treilea meci test, contra unui adversar ce va fi anunțat ulterior.

Politica