Revelion cu restricții doar în trafic, la Craiova

Date:

Primăria Craiova organizează un spectacol, de Revelion, în centrul orașului. Autoritățile locale și-au dorit ca la eveniment să participe artiști români foarte cunoscuți, dar și o trupă locală de notorietate. Astfel, Inna va cânta 60 de minute pentru craioveni.

Primăria a anunțat lista artiștilor care îi vor încânta pe olteni de Revelion. Cap de afiș este Inna, însă alături de aceasta vor urca pe scenă Alina Eremia, Casual Band și Bryana Holingher.
„Cea mai în vogă artistă din România cântă la Revelionul Craiovei! Suntem bucuroși să o vedem pe INNA live, de Revelion, la Craiova, într-un spectacol grandios ce va avea loc pe strada A. I. Cuza. Este prima artistă europeană care a atins 1 miliard de vizionări pe Youtube. A susținut peste 1.000 de concerte în întreaga lume și milioane de fani de pe toate continentele o urmăresc zilnic pe canalele social-media. Noaptea trecerii dintre ani va începe la 21.30 și va fi plină de surprize. Pe scena amplasată în dreptul Universității vor mai urca Alina Eremia și trupe locale”, a declarat Olguța Vasilescu.

Autoritățile locale își doresc un foc de artificii mare, care să dureze 5 minute. Valoarea estimată a contractului se ridică la suma de 510.000 de lei, bani plătiți din bugetul local.

„Accesul la eveniment este liber, cu respectarea măsurilor de protecție din perioada de pandemie”, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova.
Circulaţia rutieră se închide pe mai multe sectoare de drum, în vederea organizării și desfășurării spectacolului de Revelion Craiova 2022. Astfel, începând cu data de 29.12.2021, ora 14:00, până în data de 02.01.2022, ora 06:00, este închisă circulaţia rutieră pe str. A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul.

De asemenea, începând 31.12.2021, ora 17:00, până în data de 01.01.2022, ora 22:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:
– str. Popa Şapcă;
– str. A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;
– str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A. I. Cuza.
Autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone, care obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Traficul rutier, în zona şi perioada menţionată, va fi deviat pe arterele adiacente.
Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim prioritar, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...