joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ronny Levy, pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru!

Patronul CSU Craiova pregătește debarcarea lui Reghecampf

Seria nefastă, de 7 meciuri fără victorie, în urma căreia CSU Craiova a ratat principalul obiectiv din acest sezon, titlu de campioană, și tremură pentru participarea în play-off, pare să-i fi pecetluit soarta lui Laurențiu Reghecampf. Mihai Rotaru vrea o schimbare la nivelul băncii tehnice, iar potrivit digisport.ro, una dintre variante este Ronny Levy, antrenorul israelian în vârstă de 55 de ani, care a mai antrenat în România la Unirea Urziceni și FCSB.
Ronny Levy are un parcurs de excepție la cârma celor de la Hapoel Beer Sheva. Cu 11 victorii și 4 remize în cele 15 runde disputate până acum este lider în prima ligă din Israel, și este puțin probabil că ar părăsi acum campionatul din țara natală. Maccabi Haifa, Petah Tikva, Unirea Urziceni, Beitar Jerusalem, FCSB, Anorthosis, Maccabi Netanya, Maccabi Haifa, Anorthosis și Hapoel Beer Sheva (prezent) sunt echipele pregătite în cariera de antrenor de Ronny Levy.
Sunt o serie de argumente care l-au adus pe Levy pe lista lui Rotaru. Faptul că știe destul de bine fotbalul românesc, având în vedere că a antrenat două grupări de pe plaiurile mioritice, iar în al doilea rând – a câștigat trofee, condiție cerută de patronul CSU Craiova și atunci când l-a instalat pe Ouzounidis.

Politica