vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Restricții de circulație pe mai multe străzi, în noaptea de Anul Nou

Circulaţia rutieră se închide pe mai multe sectoare de drum, în vederea organizării și desfășurării spectacolului de Revelion Craiova 2022, a anuțat Primăria Craiova.

Astfel, începând cu data de 29.12.2021, ora 14:00, până în data de 02.01.2022, ora 06:00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul.

De asemenea, începând 31.12.2021, ora 17:00, până în data de 01.01.2022, ora 22:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi: 

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • str. Popa Şapcă;
  • str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;
  • str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

 Autovehiculele, staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone, care obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Traficul rutier, în zona şi perioada menţionată, va fi deviat pe arterele adiacente.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim prioritar, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite. 

     

Politica