marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În spital de Crăciun, în urma unor accidente

Crăciunul a adus, ca în fiecare an și evenimente rutiere. Astfel un accident rutier a avut loc chiar în seara de crăciun, în municipiul Slatina. În impact au fost implicate două autoturisme, în care se alfau o femeie și doi bărbați. Șoferii celor două mașini au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, unul dintre aceștia fiind testat pozitiv cu etilotestul.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, din municipiul Slatina. În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau 3 persoane, respectiv 2 bărbați și o femeie. În urma coliziunii, cei 2 șoferi, respectiv 2 tineri, cu vârstele de 20 și 23 de ani, ambii din municipiul Slatina, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru tânărul de 20 de ani, rezultatul fiind negativ, iar pentru cel în vârstă de 23 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Olt.

Un alt incident rutier, a avut loc în seara de Crăciun tot în judeţul Olt, între localităţile Valea Mare şi Jitaru. De această dată în eveniment au fost implicate trei autoturisme, iar în urma impactului 5 persoane, printre care şi un minor au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spitalul din Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Valea Mare și Jitaru.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme.

Conducătorii auto, trei bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 43 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma coliziunii, 5 persoane, din care cei 3 șoferi, o femeie și un minor, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, conform IPJ Olt.

Politica