vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aur și droguri ridicate în urma perchezițiilor din Caracal și Corabia

Update: În urma audierilor și activităților de cercetare penală desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de 4 bărbați, din care 3 sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de camătă și unul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj, fiind continuate cercetările.

Cei 4 suspecți au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri legale.

IPJ Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova


Potrivit anchetatorilor, în urma perchezițiilor efectuate luni în Caracal și Corabia la persoane bănuite de cămătărie, violență și șantaj, oamenii legii au ridicat aproape 1 kg de aur, peste 46 de mii de euro și peste 275.000 de lei. Totodată, polițiștii au găsit la locuințele percheziționate și droguri, inclusiv sub formă de pastile.
„În urma perchezițiilor, pentru continuarea cercetărilor și documentarea întregii activități infracționale, au fost descoperite și ridicate 899 de grame de metal de culoare galben, sub formă de bijuterii, 46.545 de euro, 275.998 de lei, 1.250 de lire sterline, 39 de grame de material vegetal de culoare verde-oliv, 8 tablete de culoare albastră (total 4 grame) și 2 pliculețe cu praf de culoare alb (total 2 grame).De asemenea, au mai fost ridicate 23 de telefoane mobile, 2 tablete, un aparat GPS, 5 laptopuri, 2 dispozitive de scanare, o unitate de calculator, precum și mai multe documente și înscrisuri”, conform IPJ Olt.

Politica