miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. În ajun de Crăciun, toate ambulanțele au funcţionat fără medic

În ajunul Crăciunului, toate ambulanţele din judeţul Gorj au funcţionat fără medic, din cauza deficitului de personal. Cel care a semnalat acest fapt a fost liderul de sindicat de la Ambulanţa Gorj, Marin Popescu.

„Astăzi, 24.12.2021, recomand cetăţenilor din Gorj, dar si celor care sunt în vizită sau în tranzit să nu facă infarct sau alte boli de inimă grave, să nu fie implicaţi în accidente grave, să nu se gândească cumva să moară! De ce? Pentru că Ambulanţa Gorj, până diseară la ora 20.00, nu are medic, deci nici echipaj de tip C2 în tot judeţul pentru a vă putea acorda îngrijiri”.

Acesta a precizat că pot acorda îngrijire echipajele cu asistent şi ambulanţier, dar şi acestea sunt patru în Tg Jiu, deşi în mod normal erau 7-8 echipaje. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, pot acorda îngrijire cele 6 echipaje cu asistent medical şi ambulantier din cele 6 substaţii: Tg Cărbuneşti, Motru, Rovinari, Turceni, Novaci, Bumbeşti Jiu. 

”Staţi acasă liniştiţi, nu consumaţi băuturi alcoolice şi mâncare în exces şi cel mai important: nu vă îmbolnăviţi”, a mai transmis liderul de sindicat pe pagina de Facebook.



Politica