marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O insulă caută rege! Viitorul monarh va trebui să fie și barman, iar la inaugurare va fi stropit cu bere

O insulă izolată din Marea Britanie a lansat un anunț de agajare inedit. Are nevoie de un om cu experiență în conducerea unui pub, căruia să-i placă singurătatea și să accepte să fie numit în funcție în timp ce stă pe tron și i se toarnă bere în cap.

Consiliul insulei Piel a început unul dintre cele mai neobișnuite procese de recrutare. Caută un manager pentru Ship Inn de pe insula aflată în apropiere de orașul Barrow-in-Furness. Dezavantajele postului: vremea incertă, izolarea și programul prelungit. Dar sunt și avantaje: poți studia foci și păsări, te poți bucura de apusuri uimitoare și știi că ești cu adevărat un rege sau o regină.

John Murphy a fost ghid pe insulă timp de aproape 40 de ani și spune că oricine primește postul va trebui să fie „foarte devotat”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Insula Piel se află la aproape un kilometru distanță de peninsula Furness, accesibilă cu un feribot care circulă din aprilie până în septembrie.

Pe insulă se află un castel construit la începutul anilor 1300 de călugării din Abația Furness pentru a-i respinge pe atacatorii scoțieni. Aceasta este atracția insulei pentru unii turiști, în timp ce alții vin pentru pub-ul de pe insulă. Mulți oameni vin și pentru petreceri sau pentru a campa peste noapte.

„Chiar dacă ești supărat, priveliștile din Piel sunt uimitoare. Cred că am dormit pe fiecare fir de iarbă de pe această insulă, beat sau treaz, și pur și simplu îmi place”, spune John Murphy.

Consiliul din Barrow încearcă să recruteze un manager, cu un contract pe 10 ani, la timp pentru sezonul care începe în aprilie. În raportul său, consiliul descrie Insula Piel ca pe un loc unic, dar „orice operator trebuie să cunoască constrângerile oferite de putere, vreme, acces”.

Pe lângă conducerea pub-ului, candidatul va trebui să gestioneze și să întrețină toată insula, scrie digi24.ro

Anunțul nu face referire la tradițiile mai neobișnuite ale insulei, dar ele există, fără îndoială. Oricine este responsabil de pub este încoronat „Regele Pielului” într-o ceremonie care implică o sabie ruginită și care se încheie cu găleți de bere turnate peste capul său. Oricine stă pe tron fără să fie rege trebuie să cumpere de băut pentru toată lumea.

Politica