Ionuț Gurincu și Ioan Deaconu, felicitați de primarul din Rovinari pentru performanțele obținute la Campionatul Național de Box U22

Ionuț Gurincu și Ioan Deaconu sunt doi sportivi cu care primarul din Rovinari, Robert – Dorin Filip, se mândrește. Edilul s-a întâlnit cu cei doi tineri, pe care a ținut să îi felicite pentru rezultatele lor de la Campionatul Național de Box Under 22. Acolo, Gurincu Ionuț Flavius a obținut locul I la categoria 92 de kilograme, în timp ce Deaconu Ioan a ieșit pe prima poziție la categoria 75 kg.

„Mi-au fost oaspeți la Primărie, ocazie cu care am schimbat câteva impresii despre anul ce urmează să se încheie, dar și despre planurile de viitor. I-am asigurat de întregul sprijin al Primăriei și al Consiliului Local al orașului Rovinari, pentru a rămâne acolo sus în ierarhia boxului national și, de ce nu, mondial.Am profitat de moment și am făcut un scurt bilanț al rezultatelor obținute în anul 2021 de către sportivii secției de Box a C.S JIUL ROVINARI 2016.Astfel, pe parcursul anului 2021, au fost obținute nu mai puțin de 21 medalii, după cum urmează: 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și 12 medalii de bronz la Campionatele Naționale și o medalie de bronz la Campionatul European de Tineret din Muntenegru. De asemenea, tot anul acesta, doi sportivi din Rovinari ne-au făcut cinste la Campionatul Mondial de Box din Polonia, acolo unde, alături de lotul national al României, am ocupat un onorant loc 8 din cele 66 de țări participante.În urma acestor rezultate, a disciplinei, a seriozității și a muncii asidue a sportivilor și a staff-ului tehnic, Clubul Sportiv JIUL ROVINARI 2016 se clasează pe un bine meritat loc I la nivel national”, a spus Robert – Dorin Filip.

Populare

Recomandări

Elev ucis în bătaie de profesorul său pentru o greşeală de ortografie

”La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

E toamna promisiunilor la stat: Vouchere de 50 de euro şi ajutoare lunare de sute de lei, în 2023

Pensii mai mari cu 10%, ajutoare sociale pentru vârstnicii...

Craiova. ”Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”, la cea de-a XIII-a ediție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează cea de-a...