sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO&VIDEO/ Polițiștii craioveni le-au adus cadouri mai multor copii din Malu Mare şi Mihăiţa

Polițiștii Secției 5 Poliție Craiova le-au adus zâmbetul pe buze mai multor copii din Malu Mare și Mihăița după ce le-au împărțit dulciuri și jucării. „Este perioada din an în care a dărui reprezintă un gest de normalitate. A primi aduce bucurie, mai ales pentru cei pentru care, vizita Moşului, reprezintă doar un vis frumos”, spun aceștia.

În drumul lor polițiștii au avut parte de un copac care bloca strada, însă aceștia au rezolvat imediat problema și au mers la cei mici care le-au adus un sentiment de mulţumire sufletească.

„Astăzi, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost ajutoarele Moşului, pentru a aduce bucuria pe chipurile unor copii din Craiova şi comunele Malu Mare şi Mihăiţa. Înarmaţi cu speranţă şi cadouri, fără sanie având în vedere condiţiile meteo blânde, dar cu autospeciala de poliţie, ajutoarele Moşului au pornit către micuţii care aşteptau nerăbdători sa primească darurile mult dorite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În drumul lor, poliţiştii s-au confruntat şi cu mici obstacole, care au fost îndepărtate imediat, pentru ca Moşul să nu se lase prea mult aşteptat de copii. Partea carosabilă, blocată de un copac, căzut din cauze naturale, a fost imediat deblocată de poliţişti. Odată ajunşi, poliţiştii au fost întâmpinaţi cu bucurie şi entuziasm. Bucuria sinceră de pe feţele copiilor şi recunoştinţa părinţilor au adus poliţiştilor un sentiment de mulţumire sufletească”, potrivit IPJ Dolj.

Politica