sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU încheie anul 2021 în genunchi!

Trupa lui Reghecampf ajunge la 7 meciuri în campionat fără victorie, după o remiză dezamăgitoare la Mediaș, în fața unor jucători care au încasat un salariu în ultimele 5 luni

Este un an compromis pentru CSU Craiova. Echipa lui Mihai Rotaru a pierdut alte puncte la Mediaș, contra unei grupări ai cărei jucători nu au încasat banii de luni bune. S-a încheiat 1-1, după ce gazdele au deschis scorul cu un gol de cascadorii râsului, în care Marius Constantin și Paul Papp s-au întrecut în gafele de care a profitat Ronaldo Deaconu. Oltenii au egalat prin Ivan, în partea secundă, cu o reușită persoană. Prea puțin însă dacă ținem cont de pretențiile patronului și cele ale fanilor.
„Ne-am marcat singuri golul de 1-0. Țin să vă spun că sunt bucuros dintr-un motiv. La ghinionul pe care îl avem, sunt fericit că nu am ieșit cu niciun accidentat. Ivan a fost călcat pe tendon… Trecem printr-o perioadă mai dificilă. Nu aveam cum să pierdem puncte aici, la Mediaș. S-au întâmplat multe chestii, am avut mulți absenți, iar asta ne-a costat. Am mare încredere în jucători. Vom intra fără probleme în play-off și vom face o figură frumoasă acolo”, a spus Reghecampf după meci.
Tocmai fundașii cu experiență au fost cei care l-au trădat pe Reghe: „Nu aveți cum să spuneți că am început slab! Noi am încercat să jucăm fotbal… Că se întâmplă o asemenea greșeală, asta e. Prin experiența celor doi jucători, Papp și Marius Constantin, speram să păstrăm poarta intactă. Din păcate, ne-am marcat singuri. Dar nu puteți spune asta, că am jucat slab”.
Antrenorul CSU a explicat de ce i-a înlocuit prematur, încă din minutul 27 pe Paul Papp și Bancu: „Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu contează câți ani au. Toți sunt componenții echipei, iar la ora jocului trebuie să se ridice la nivelul jocului. Este problema lor dacă s-au supărat, pe mine nu mă interesează acest lucru. N-am apucat să discut cu ei, pentru că am venit la interviuri. Echipa va arăta mult mai bine după pauza de iarnă. Vă vom anunța și schimbările”. Întrebat dacă-și simte scaunul amenințat, Reghecampf a izbucnit: „Serios? Este o întrebare prostească asta pe care mi-o puneți! Eu sunt sprijinit sută la sută!”
După meci, Andrei Ivan, unul dintre puținii alb-albaștri cu o evoluție decentă a spus: „Sunt supărat pentru că nu am luat cele 3 puncte. Nu știu ce se întâmplă cu noi. Suntem căzuți, trebuie să ne revenim. Vom vedea ce facem când venim din vacanță. Nu mă așteptam la o asemenea serie, dar orice e posibil. Am avut meciuri multe cu ocazii, dar le-am ratat. Vorbim între noi, ne încurajăm, dar degeaba vorbim în vestiar, dacă pe teren nu intră mingea în poartă”. 
Marius Constantin a încercat să explice gafa din care gazdele au deschis scorul: „Se poate întâmpla, s-a întâmplat cam des la noi, nu e vorba de un jucător anume. Se pare că a venit rândul fiecăruia să facă câte o greșeală, dar nu era nicio problemă, mai erau de jucat peste 80 de minute. Nu am cedat, am încercat să întoarcem rezultatul, dar nu am reușit să fructificăm ocaziile. Ne analizăm fiecare meci, ce se face bine, ce se face rău și încercăm să nu mai facem greșeli. Dar când ratăm atât de mult și facem o greșeală atât de mare, e greu să câștigi. La fel am dominat și meciul cu FCSB, iar în minutul 92… nu știu”.
După remiza 1-1 de la Mediaș, oltenii au ajuns la 7 meciuri la rând fără victorie. Au 32 de puncte, sunt momentan pe 5, nu se mai gândesc la titlu, ci să prindă play-off-ul.

Politica