vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Bătaie între șoferi, în Cluj!

O bătaie în trafic, între doi șoferi, a avut loc duminică, pe strada Corneliu Coposu din Cluj Napoca. În imaginile publicate de site-ul local Știri de Cluj, se vede cum doi șoferi se iau la bătaie după un accident în trafic.

Scandalul a izbucnit în urma unei ciocniri între două mașini, una condusă de un tânăr de 27 de ani, iar cealaltă de un bărbat de 70 de ani. Tânărul a iesit din mașină și s-a luat la ceartă cu șoferul celuilalt autoturism. Un alt șofer, în vârstă de 33 de ani, a intervenit să aplaneze conflictul, dar a ajuns să se bată cu tânărul. Cei doi s-au luat la bătaie în mijocul străzii și au blocat ciculația până când la locul incidentului a sosit poliția.

Când echipajul de poliție a ajuns la fața locului, starea conflictuală a fost aplanată, iar cei doi șoferi au optat pentru procedura constatării pe cale amiabilă a accidentului. „De asemenea, persoanele implicate în starea conflictuală au precizat faptul că urmează a-și exercita dreptul de a formula plângere prealabilă pentru lovire sau distrugere în perioada următoare”, au mai transmis polițiștii clujeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost transportată la spital. Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru lovire sau alte violențe și distrugere, urmând ca în cadrul cercetărilor să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Politica