vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii mehedințeni au fost Moș Crăciun pentru 45 de preșcolari!

Pompierii mehedințeni au avut onoarea de a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă la 45 de preșcolari din localitatea Bălăcița. Misiunea a avut o adâncă încărcătură emoțională. Îmbrăcați în straie de sărbătoare, copiii au recitat poezii și au cântat colinde, bucurând pompierii cu programul lor artistic.

Eforturile preșcolarilor, care s-au dovedit a fi deosebit de receptivi la îndrumările dascălilor, au fost răsplătite de către pompieri cu dulciuri și jucării. Zâmbetele acestora și bucuria de a dărui au adus o mulțumire sufletească de nedescris în inimile pompierilor care au convingerea că micuții își vor respecta promisiunea de a învăța, reușind astfel în tot ceea ce își vor propune, potrivit unui comunicat de presă.

În pragul sărbătorilor, pompierii nu au uitat nici de nevoile oamenilor neajutorați. Aceștia au trecut pragul doamnei Gica, o bătrânică în vârstă de 82 de ani, care locuiește singură în localitatea Dobra. Încărcați cu produse alimentare, dar și lucruri care să îi confere confort pe timpul iernii, pompierii au fost binecuvântați de către aceasta. Cu sentimentul “datoriei” îndeplinite, pompierii mehedințeni vor continua acțiunile de întrajutorare și în zilele următoare, dorind să dăruiască speranță și altor persoane aflate în dificultate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica