joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum să îți transformi casa în acasă?

Casa ta nu este doar locul în care te întorci seara, după o zi de activitate, să te odihnești. Aceasta este acasă. Este locul în care te simți cel mai în siguranță și cel mai confortabil, și asta trebuie să se reflecte în starea ta. O casă primitoare și călduroasă este aceea unde s-a investit timp și implicare în amenajarea ei. Daca ți-ai amenajat casa cu drag, se va vedea în fiecare obiect pe care îl ai în decor.

Cum să faci casa să pară mai călduroasă?

Orice stil de amenajare ai alege, trebuie să fie potrivit pentru tine. Se va vedea imediat daca stilul din casa ta nu te reprezintă, pentru ca vei simți că nu faci parte din decor. Chiar si atunci când locuiești în chirie și nu poți să amenajezi pe stilul tău, va exista totuși, un obiect personal care să te reprezinte. Textilele folosite în casă vor da impresia de casă călduroasă. Daca alegi să pui perdele și draperii la geamuri, chiar și simple în stil minimalist, acestea te vor duce spre ideea de casă călduroasă. Covoarele sunt iarăși foarte importante. Fie că alegi niște covoare shaggy, acele covoare cu fir lung, sau că vei merge pe varianta mai puțin pufoasă, acestea vor face un spațiu călduros și primitor. Pernele decorative sunt iarăși niște obiecte care te duc cu gândul la un spațiu cozy, primitor.

Cum să alegi mobilierul de șezut?

Casa ta nu trebuie să fie foarte încărcată, însă sunt anumite piese de mobilier care nu pot lipsi, pentru că sunt necesare. Acestea sunt în primul rând piesele de mobilier de șezut. Trebuie să acorzi o foarte mare atenție când îți alegi canapeaua pentru camera de zi, fotoliile, scaunele pentru bucătărie sau pentru dining și chiar scaune pentru copii. Acestea trebuie să fie confortabile, să arate bine și să fie ușor de întreținut. La mare căutare sunt și fotoliile puf, acele minunate piese care sunt folosite să te relaxezi pe ele, citind o carte sau vizionând filmul preferat. Poți opta și pentru o băncuță pe hol, unde ai avea nevoie când te încalți. Acestea sunt în trend și considerate foarte chic. La bucătărie poți avea scaune de bar, înalte, care vor fi potrivite atunci când iei rapid micul dejun și nu vrei să folosești masa de dinning, unde vei avea scaune confortabile, cu spătar și chiar tapițate. Orice variantă ar fi pe placul tău, în primul rând trebuie să ții cont de confort și siguranță și, din fericire, ai o gamă de produse largă de unde alege.

Sursa de imagine: Photographee.eu / Shutterstock.com

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica