Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Percheziții domiciliare, în Olt! Peste 7.200 de articole pirotehnice au fost descoperite

Publicat

pe

Percheziții în Olt, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Vişina. Au fost descoperite peste 7.200 de articole pirotehnice.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt – I.T.P.F. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Vișina, județul Olt. Astfel, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.247 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde.

„În ziua de 15.12.2021, în cadrul unei acțiuni informativ-operative derulate la nivelul S.T.P.F. Olt, polițiștii de frontieră au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Olt – comuna Vișina, la domiciliul unui bărbat, cetățean român, în vârstă de 25 de ani. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite 7.247 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde. Totodată, în cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că persoana sus-menționată nu deținea documente de proveniență și nici autorizație legală pentru efectuarea de operațiuni cu astfel de produse”, transmite Poliţia de Frontieră. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliția Orașului Corabia. Se efectuează cercetări față de persoana în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de derularea de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de art, 37, alin. 1, lit. a din  Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.