sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Diana Șoșoacă, declarații halucinante după scandalul în care a fost implicată: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Scandalul în care Diana Șoșoacă este implicată cu echipa de jurnaliști de la Rai Uno a fost declanșat pentru că deține informații care ar putea distruge o parte din Uniunea Europeană și o parte din NATO, a explicat senatoarea, în fața Judecătoriei Sectorului 1.

Senatoarea a făcut aceste declarații în fața Judecătoriei Sectorului 1, unde, joi, a fost judecată contestația soțului său, Silvestru Șoșoacă, după ce a fost pus sub control judiciar.

Diana Șoșoacă a încercat să le explice jurnaliștilor care ar fi ”dedesubturile” acestui scandal, care a ajuns inclusiv în presa internațională, scrie stirileprotv.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceasta a mai spus că, în Parlament, unii senatori sau deputați îi furnizează informații extrem de ”sensibile”.

”În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele. Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român. Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel”, a declarat Șoșoacă.

Politica