Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Valeriu Gheorghiță, mesaj în limba romani pentru a încuraja vaccinarea în comunitățile de romi

Publicat

pe

„Na dara! Na-i chanci nasul, hai te cheras o vaccino!” adică „Nu te teme! Nu e nimic rău! Hai sa facem vaccinul!”, este mesajul în limba romani transmis de Valeriue Gheorghiță, șeful CNCAV, odată cu lansarea unei campanii pro-vaccinare a Agenției Naționale pentru Romi.

”În calitate de preşedinte al ANR, îi mulţumesc d-lui Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, pentru implicarea în campania ANR, prin care încercăm să informăm corect şi complet pe cât mai mulţi romi despre campania de vaccinare. Mesajul în limba romani al d-lui Valeriu Gheorghiţă, care s-a alăturat campaniei de informare a ANR, încearcă să elimine fricile romilor legate de vaccin”, a explicat Iulian Paraschiv, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, care a făcut public mesajul coordonatorului campaniei de vaccinare.

De asemenea, luni, de la ora 13.00, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, împreună cu Valeriu Gheorghiţă şi cu secretarul de Stat Raed Arafat vor discuta online cu 1.000 de romi din administraţia publică şi din comunităţile de romi, cărora le vor răspunde la toate întrebările legate de vaccinare, anunţă Paraschiv, scrie News.ro

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.