vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru nu-l schimbă pe Reghe! Ce spune despre decizia lui Mititelu de a vinde FCU Craiova!

Patronul CSU Craiova a explicat de ce îi dă credit în continuare lui Laurențiu Reghecampf. Cum a comentat omul de afaceri situația de la rivala din Bănie

CSU Craiova a obținut un singur punct în ultimele patru partide, așa că deja s-a speculat că scaunul lui Laurențiu Reghecampf se clatină cu putere. Patronul clubului din Bănie a intrat la Digisport pentru a da asigurări că Reghe va continua la echipa sa. El a spus că nu schimbă antrenorii din cauza înfrângerilor, ci atunci când nu remarcă o filosofie proprie de joc.
„O singură dată ne-am strâns mâna cu un antrenor din cauza rezultatelor proaste. În rest, am vrut să vedem că avem o filosofie de joc, că se construiește ceva. Nu rezultatul va schimba un antrenor la Craiova, ci lipsa unei viziuni și a unei filozofii. Aduceți-vă aminte, ce juca Universitatea Craiova la sfârșitul campionatului trecut, ce ocazii își crea, cu aceiași jucători. Începutul ăsta de campionat, cu FCSB am pierdut 4-1. Cu FC Argeș, chiar dacă am câștigat, s-au suit pe noi ultimele 20 de minute. Şi cum jucăm acum? Este un stres pentru antrenor, întotdeauna va fi presiunea rezultatului şi a publicului. Să luăm în calcul că nu prindem play-off-ul. Atunci trebuie să construim, în momentul acela rezolvăm problema, pregătim echipa în așa fel încât să luăm campionatul la anul. Orice eșec trebuie să fie baza unei construcții sănătoase, dar prefer totuși să construiesc din play-off și nu din play-out”, a declarat Rotaru la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.
Întrebat despre anunțul lui Adrian Mititelu jr, care a spus că familia sa a decis să renunțe la clubul de fotbal, Mihai Rotaru a preferat să nu se implice: „Nu comentez. Fiecare să meargă pe drumul lui, să își ducă soarta. Am evitat să comentez pe seama altor echipe”. Apoi a dat de înțeles că și el, la rândul său, ar putea spune stop în curând: „După zece ani de mină, pot să mă pensionez. La un club cu pretenții, să reziști emoțional, ai două variante. Fie ești sociopat, nu îți pasă de ce se întâmplă în jurul tău, nu îți pasă de suporteri, fie ai atât de mulți bani încât nu îți mai pasă și, pentru tine 10 milioane de euro sunt doar bani de țigări”. 

Politica