marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum să te îmbraci cu stil în sezonul rece

Atunci când vorbim despre vestimentație, iarna nu este un sezon foarte permisiv. Temperaturile scăzute, vremea capricioasă, cu precipitații abundente, ceața, zăpada și poleiul, toate ne împiedică să ne îmbrăcăm elegant sau așa cum ne-am dori în diverse situații. Bocancii, hainele de exterior îmblănite sau gecile matlasate sunt piese esențiale în acest sezon. Dar acestea dictează, de obicei, ținute casual, menite să ofere confort termic și să fie practice.


Însă, cu puțină imaginație, te poți îmbrăca cu stil chiar și în sezonul rece. Totul constă în alegerea inspirată a pieselor pentru garderoba de iarnă și în combinarea lor corectă.


De exemplu, în locul unei geci matlasate poți alege un palton din oferta de la Fashion Days. Pe site există o varietate de modele pe care le poți integra în diferite stiluri de ținute, de la smart casual, la elegant și sport. Da, chiar și ținutele sport pot căpăta valențe smart dacă introduci în ecuație o piesă cu stil. De exemplu, poți purta un palton model color-block, de lungime medie, peste un hanorac, joggers și cu bocanci. Astfel vei obține o ținută relaxată cu aer cool pe care o poți purta la shopping sau la un prânz casual în oraș.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Tot în zona pieselor confortabile se încadrează și pantalonii sport, din fibre termice, sau cei din cașmir. Însă dacă vrei să duci ținuta la un alt nivel, poți opta pentru pantaloni evazati care dau bine atât cu încălțăminte tip bocanc sau Chelsea boots, cât și cu botine cu toc. Dacă vrei să păstrezi confortul, poartă-i cu o maletă, bocanci cu toc înalt și o jachetă din stofă de lână, care menține căldura. Într-o ținută smart casual, combină pantalonii evazați cu bocanci clasici, un pulover gros, pe gât și geacă stil aviator îmblănită.

Bocancii sunt, de asemenea, piesa ideală pentru iarnă, mai ales dacă sunt căptușiți cu blană. Talpa striată, masivă, asigură confort termic și aderență pe suprafețe înghețate, astfel încât nu vei vrea să renunți la ei pe tot parcursul sezonului rece. Totuși, varietatea de modele existente pe piață îți oferă șansa să porți bocancii atât la munte, cât și la o petrecere. Pe cei clasici, pentru stradă sau drumeții, îți va fi ușor să îi alegi și să îi asociezi în ținute. Iar pentru o seară în oraș sau o petrecere poți miza pe modele din piele sidefată sau din piele întoarsă în culori pudrate precum roz, gri, lila, bleu. Pe aceștia din urmă îi poți purta cu jeans skinny, un top cu paiete și sacou sau cu o rochie midi, cu croială cloș.


Iarna poate fi, într-adevăr, restrictivă, însă moda a evoluat atât de mult încât poți găsi o mulțime de piese cu stil pentru sezonul rece, cu ajutorul cărora să îți construiești cele mai frumoase ținute.

Politica