vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, dotat cu echipamente medicale de ultimă generație

Consiliul Județean Gorj anunță că dotează Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu echipamente medicale de ultimă generație, cu finanțare din fonduri europene.

În contextul pandemiei cauzate de SARS-Cov-2 vizăm îmbunătățirea capacității de răspuns a unității spitalicești la criza sanitară COVID-19 și a condițiilor de tratament și îngrijire medicală”, transmite Consiliul Județean Gorj.

Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă și cea a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au intrat în posesia a 26 ventilatoare mecanice, care au fost repartizate după cum urmează:-11 bucăți/secția ATI 2 – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17;- 2 bucăți/secția UPU – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17;- 13 bucăți/secția ATI 1 – locația din strada Progresului, nr. 18.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dotarea cu echipamente și aparatură medicală a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se derulează în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” (cod SMIS 138189, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020), o investiție a cărei valoare totală se ridică la 14.682.746,93 lei cu TVA.

Politica