joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu încă are impresia că adversarii joacă prea bine cu CSU Craiova

CSU Craiova are probleme atunci când întâlnește echipe de mijlocul clasamentului. Dacă CFR Cluj și FCSB erau oricum formațiile care îi băteau, mai mereu, pe unde îi prindeau pe craioveni, trupa din Bănie nu joace cine știe ce nici când dă piept cu adversari clasați mai sus de locul 8.

Craiova a pierdut cu FC Argeș și Farul și a făcut egal cu FC Botoșani. Sorin Cârțu s-a arătat deranjat după înfrângerea în fața constănțenilor, despre care a spus că joacă mai bine în anumite zile: „Aveam speranțe măcar să nu pierdem. Au fost multe situații de joc, deși repriza a doua a fost diferită față de prima. Așa e în fotbal. Nu putem să prindem toate zilele pe plus. Farul e echipă grea. Au fost așa… probabil că și-au recuperat toți jucătorii. Au jucat cu toată lumea matură, n-au mai încercat tineri. Joacă mai bine duminica decât joia. Au jucat diferit. Au fost într-o altă formă sportivă, pe un alt fus. Mi se pare mult că am pierdut, chiar dacă n-a fost prea bună repriza a doua. Meritam un punct, în niciun caz nu meritam să pierdem”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Cârțu nu poate să accepte faptul că elevii lui Reghecampf nu pot să câștige mereu și că FCSB se mobilizează mult mai bine. După egalul de la Botoșani, președintele de la CSU s-a arătat, din nou, intrigat de felul în care au abordat adversarii partida: „Cu noi, Botoşani joacă foarte aprig, au foarte multe faulturi, ziceți că fac eu aluzii… Dacă punem în balanță câte faulturi s-au făcut aseară și câte cu FCSB-ul? Pap, de fiecare dată când joacă cu noi prinde zile bune. Eu nu sunt supărat pe partida de aseară (n.r. duminică seară). Dacă s-ar fi procedat la fel și cu celelalte şase înfrângeri, am fi avut vreo 6 puncte în plus. Echipa îți dă încredere așa, trebuie să fim mult mai eficienți și atunci se rezolvă toate. Să fim acolo, în podium. Jucăm frumos, atacam frumos, numai că de foarte multe ori în apărare greșim tot frumos”, a declarat Sorin Cârţu, la Pro X.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica