vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pavel Badea spune că o fuziune între CSU și FCU nu este imposibilă

Fotbalul din Craiova a trecut prin multe în ultimul deceniu. Desființări, retrogradări, promovări, scandaluri pentru identitate și reușite pe plan intern. După toate astea, tensiunea continuă să fie al cote înalte în Bănie. Cele două formații care evoluează în Liga 1 nu traversează deloc o perioadă prea bună, fiecare având probleme.

CSU Craiova este departe de ceea ce își dorește Mihai Rotaru. Elevii lui Reghecampf au câștigat un singur punct în ultimeel 4 meciuri de campionat și sunt departe de titlu. Totuși, situația nu este atât de gravă, iar sezonul poate fi salvat cu un trofeu, pentru că formația lui Rotaru s-a calificat în semifinalele competiției.

La FCU Craiova situația este mult mai complicată. Mititelu a schimbat deja mai mulți antrenori până să ajungă la Trică. Rezultatele nu sunt prea bune nici după ultima schimbare de pe banca tehnică, iar suporterii le-au sărit în cap patronilor clubului. După ultimul scandal dintre galerie și patroni, Adrian Mititelu Jr. a anunțat că vinde clubul, ba chiar a spus că este dispus să îl lase pe mâna rivalului din oraș, Mihai Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Digi Sport Special.

Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, spune că Bănia are nevoie de mai multe echipe și speră ca Adrian Mititelu să își rezolve problemele: „Nu mă interesează prea mult acest subiect. Le dorim multă baftă să traverseze momentul greu prin care trec. Eu cred că e un lucru bun să ai două echipe în Craiova. Fotbalul craiovean are nevoie de două echipe. Chiar e loc și de a treia echipă! Concurența naște performanță. Pentru noi, prezența unei alte echipe e un stimul și ne dă o dorință de a face performanță mai mare și de a arăta că suntem mai buni, mai competitivi, mai perseverenți”, a spus Pavel Badea, conform fanatik.ro.

Întrebat despre o posibilă fuziune între cele două cluburi, Badea a spus: „Foarte puțin probabil, dar nu imposibil!”.

foto: liga2.prosport.ro

Politica